-->

Interactief, welzijn, leiderschap
Training

Sofie biedt met Activeer dynamische en interactieve trainingen rond timemanagement, focus, energie, vitaliteit, welzijn (op het werk), leiderschapsvaardigheden… De trainingen zijn concreet, praktijkgericht en onderbouwd. Sofie zet deze trainingen op voor particulieren maar komt even graag bij jouw bedrijf langs voor een in-company training. De trainingen zetten in op het verhogen van het algemeen welzijn, werkgeluk en leiderschap. Welzijn en werkgeluk zijn bijzonder populaire thema’s op de werkvloer. En niet zonder reden want inzetten op werkgeluk zorgt voor betrokken en bevlogen teamleden die resultaten halen. Sofie verhoogt je energie (en dat van het team) door in te zetten op persoonlijke groei en teamontwikkeling.

 
Coach Sofie

Actieve Opleiding


Sofies trainingen zijn geen saaie theoretische uiteenzettingen, haar bedrijfsnaam is niet toevallig “Activeer”. 
Net zoals Sofie geen zittend gat heeft, zal ook jouw opleiding niet bestaan uit achteroverleunen en leerstof van buiten leren.
Je gaat actief participeren, de geleerde technieken meteen inoefenen en je krijgt waardevolle feedback van Sofie.

Mogelijkheden 

 • Keep it short & simple (KISS): bij deze aanpak kies je voor een korte infosessie van 1,5u tot 2u waarin een thema kort wordt toegelicht ter inspiratie.
 • Deep dive: bij deze aanpak kies je voor een opleiding van een halve of een volledige dag rond 1 thema waarin Sofie samen met de deelnemers theoretische kennis omzet naar de praktijk en hen tips& trics bij brengt om zelf aan de slag te gaan.
 • For the long run: deze aanpak is de meest duurzame. Je kiest hier voor een traject van meerdere modules rond één thema (vb veerkracht) of voor een combinatie van meerdere thema’s (vb traject “nieuwe leidinggevenden” of traject “tijd, energie en aandacht” waarin meerdere verschillende modules elkaar aanvullen). De modules worden gegeven over verschillende weken zodat er verwerkingstijd is voor de deelnemers en dat er opvolging is tussen de verschillende modules door. 
 • Sofie werkt volgens deze verschillende mogelijkheden trajecten uit zowel voor particulieren (volg de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van nieuwe data!) als voor bedrijven.ZELFLEIDERSCHAP

Ben je op zoek naar meer energie in je dagelijkse leven of naar meer werkgeluk? Inzetten op persoonlijke ontwikkeling is belangrijk om mee te deinen met het leven en de veranderingen in je omgeving en je organisatie. Via de opleidingen krijg je nieuwe inzichten, worden blinde vlekken blootgelegd en krijg je handvaten om hiermee om te gaan want je hebt meer in je handen dan je denkt.  

Thema's:

 • Timemanagement
 • Focus Management
 • Energiebalans op peil houden
 • Veerkracht & Omgaan met veranderingen
 • Welzijn en werkgeluk

TEAMLEIDERSCHAP

Mensen die prima in hun vel zitten op hun werk, maken de organisatie sterker en efficiënter. Met de juiste tools geef je je team vleugels. Leer hoe je jouw mensen waardeert, verantwoordelijkheid geeft en hen creatieve oplossingen doet bedenken. Het team straalt, de teamleider vanzelfsprekend ook. Natuurlijk is ook jouw eigen welzijn van belang. Je hebt immers een grote impact op jouw team 

Thema's:

 • Authentiek leiderschap
 • Coachend leidinggeven
 • Een gezond team bouwen
 • Participatief en productief vergaderen
 • Hybride leidinggeven
 • Feedback geven, ontvangen en vragen
 • Verbindende communicatie

Wil je graag meer informatie of op de hoogte blijven van het aanbod? Neem snel contact op.
Voor bepaalde opleidingen werk ik samen met andere partners. 

 

Getuigenissen

“Ik verlangde al lang naar een meer georganiseerd en rustiger gezinsleven. Misschien is dit wel een utopie met 2 dochters van 1 en 3 jaar, maar toch... je kan er maar in geloven. Ik leerde in deze cursus dat je met kleine stapjes te veranderen in je routines heel wat kan bereiken. Ook heb ik inzicht gekregen in wat ik sterk ben en wat meer werkpunten zijn op vlak van tijd/energie en aandacht. Door het volgen van deze cursus heb ik concrete handvaten gekregen om aan de slag te gaan, maar heb ook geleerd dat IKZELF de stappen moet zetten om dingen aan te pakken en te veranderen. Dankjewel Sofie”

Greet.