-->

Sofie helpt je op weg
Coaching

Kies voor coaching als je gericht en op maat aan de slag wil. Sofie luistert, adviseert en brengt je de nodige vaardigheden bij. Je oefent en groeit, gaandeweg raakt je gereedschapskist beter gevuld. Zo meester je de situaties die je voorheen in de problemen brachten. Het maakt niet uit of je vooral op professioneel vlak op je grenzen botst, dan wel in je privéleven. Beiden zijn verbonden en beïnvloeden elkaar.  

Met Activeer wil ik jou handvaten aanreiken om jezelf te blijven (of terug te vinden) en jouw veerkracht te vergroten. Ik wil jou informeren rond de thema's die jij wil aanpakken en activeren om theorie om te zetten en toe te passen in jouw dagelijkse leven. Uit eigen ervaring heb ik ontdekt dat: als je niks verandert, er niks verandert. Maar als je met je uitdagingen aan de slag gaat er veel mogelijk is!  Samen maken we het concreet zodat je zelf aan de slag kan volgens jouw mogelijkheden. Start vandaag en maak een kennismakingsafspraak!

Sofie, coach

Individuele coaching
 

  • Online, wandelend, op locatie, in bedrijf
  • 1 gratis kennismaking (45')
  • Mogelijke topics:  timemanagement (alle balletjes in de lucht willen houden), work/life, energie verhogen, stress, veerkracht, gezonder leven, meer bewegen, coachende rol als leidinggevende,..

Groepscoaching

  • Bij voorkeur live intervisies.
  • In kleine groepjes van max 10 deelnemers. 

  • Reeks van 5 sessies rond bepaald thema (vb gezonde levensstijl, veerkracht of coachend leidinggeven). 

 

 

Getuigenissen

Het gevoel dat ik mezelf vastgereden had, kreeg je weer uit mijn hoofd. Je leerde me anders kijken: de grenzen waartegen ik dacht te botsen, had ik zelf gecreëerd. Ik geniet van de herwonnen vrijheid, merci Sofie!

Evelyne B.

Ik legde mijn team een stroef werkpatroon op: daardoor ontnam ik mensen verantwoordelijkheid, creativiteit en autonomie.

Sofie liet me inzien hoe ik het team motiveer en zoveel meer bereik door hen vertrouwen te geven.

Christophe C.

Vragen?

Vul je naam en telefoon of e-mail in, Sofie contacteert je snel!